Aktualizacja: 21.04.2025 11:08 Publikacja: 05.04.2024 04:30
Foto: Thomas SAMSON/AFP
Od ponad 20 lat kilka dni przed rozpoczęciem wyścigu organizatorzy zapraszają dziennikarzy i najważniejsze osoby z francuskiego środowiska kolarskiego do restauracji „Chez Françoise” w Troisvilles, miejscowości położonej przy trasie tego słynnego klasyku. Gospodyni serwuje tam świetne omlety, oczywiście w kształcie bruku. Objadając się nimi, organizatorzy informują o najnowszej prognozie pogody na dzień wyścigu i trudnościach, jakie mogą pojawić się na poszczególnych odcinkach bruku.
Mathieu Van Der Poel po raz trzeci z rzędu wygrał - prowadzący przez 55 km po bruku - kolarski wyścig Paryż - Ro...
Już po raz czwarty szachowi arcymistrzowie powalczą w Warszawie o wygraną w prestiżowym turnieju Superbet Rapid...
Reprezentacja Polski w slalomie kajakowym zakończyła kolejne zgrupowanie. Nasi zawodnicy spędzili ponad dwa tygo...
Turniej Superbet Rapid & Blitz Poland 2025 odbędzie się w Centrum Konferencyjnym POLIN. Potrwa od 26 do 30 kwiet...
Klaudia Zwolińska nie próżnuje i przygotowuje się do nowego sezonu slalomu kajakowego. Wicemistrzyni olimpijska...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas